6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Okula ISO 9001-2000 belgesi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Özel Özcan İlköğretim Okulu, ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Belgesi aldı.

İlçenin seçkin özel eğitim kurumları arasındaki "Özcan" isimli ilköğretim okulu, belgedeki özel okullar arasında kalite belgesi alan tek okul oldu. Kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen okul müdürü Ramazan Kabataş, ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Belgesini yoğun çalışmalar neticesinde hak ederek aldıklarının altını çizdi.

Okullardaki hizmet kalitesi ve okulun işleyişinin belli standartlarda olması kaidesi göz önünde bulundurularak alınabilen kalite belgesine layık olabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan müdür Kabataş, "Okulumuzun temizliği ve sahip olduğu standartlar, belgemizdeki diğer özel okullara oranla çok üst seviyede. Bunu kalite yönetim belgesi yetkilileri de fark etti ve bizlere iletti. Okulumuz açıldığı günden beri körfezde eğitim ve öğretim konusunda örnek olmuştur. Ulusal ve uluslar arası alanlarda çok sayıda ödülümüz bulunuyor. Mezun ettiğimiz öğrenciler önemli okulları kazanarak topluma faydalı bireyler oluyor. Kalitemiz ortadadır. Fazla söze gerek duymuyoruz. ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Belgemizi aldık ve bunun simgesi olan bayrağını da gururla yerine astık. Artık bu belgeye layık olabilmek için standartlarımızı hep üst seviyelerde tutmak için çalışacağız" dedi.

Açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan okul müdürü Ramazan Kabataş, okulun bahçesinde önemli düzenlemeler yapıldığını belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?