2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Okuldan alevler yükseldi

BALIKESİR’DE BACA YANGINI ÇATIYI YAKTI

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir okulun bacasının alev alması çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu’nun çatısı bacadan çıkan kıvılcım sonucu tutuşarak alev aldı. Lodoslu havanın da etkisi ile bir anda büyüyen yangın çevreden ve yoldan geçen vatandaşların ihbarı ile İtfaiyeye bildirildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelmesine rağmen yetersiz kalınca Balıkesir, Göbel ve Manyas’tan takviye itfaiye ekipleri geldi. Çatının tamamen alev aldığı okulda yangın zor kontrol altına alındı.

Okul da kalorifer yakıcısı olarak hizmet veren İsmail Emre, olayın kalorifer yandıktan sonra bacadan çıkan kıvılcımlar yüzünden olduğunu söyledi. Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ile Susurluk İlçe Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Çiçek’in olay yerine gelerek yaptığı incelemeler sonrası okulda yüksek çapta maddi hasar olduğunu öğrenildi. Yangının öğrencilerin okulda olmadığı saatte gerçekleşmesi de muhtemel bir faciayı önledi.

 

BALIKESİR’DE BACA YANGINI ÇATIYI YAKTI
BALIKESİR’DE BACA YANGINI ÇATIYI YAKTI
BALIKESİR’DE BACA YANGINI ÇATIYI YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 18:10:05
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 09:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?