5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ölü sayısı 3'e yükseldi

CENAZE KONVOYUNDA ÖLENLERİN SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, cenaze konvoyundaki bir otomobilin başka bir araca çarpması sonucu ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saat 22.25'te E-87 karayolunun 8. kilometresinde meydana geldi. İzmir istikametinden Edremit'in Zeytinli beldesine bağlı Mehmetalan köyüne yakınlarının cenazesini taşıyan aracı takip ederek seyreden İbrahim Gürhan Akım idaresindeki 10 LD 727 plakalı özel otomobil, Edremit ilçesinden gelerek Burhaniye ilçe merkezine dönüş yapmak isteyen Ali Kandemir'in kullandığı 10 RN 643 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Akım idaresindeki otomobil yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazada diğer aracın sürücüsü Ali Kandemir, annesi Havva Kandemir, kardeşi Elvan Kandemir ve 10 yaşındaki oğlu Ahmet Kandemir, 10 LD727 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Gürhan Akım, yolcular Hasan Endes, Naki Akbulut ve Veli Tülüm yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri ve vatandaşlar yaparken, her iki otomobilden de dışarı çıkartılarak yere yatırılan yaralılar dakikalarca acılar içinde kıvrandı. Olay yerine Burhaniye, Edremit ve Gömeç ilçeleri ile bağlı beldelerden sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kısa sürede ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesi ve Edremit Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Neslihan (52) ve Ahmet Kandemir (56) çifti kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.

Aynı aileden 10 yaşındaki Ahmet Kandemir de yoğun bakıma kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi'nde öğle saatlerinde öldü. Kandemir'i yakınları Balıkesir ya da İzmir'e götürmek istedi. Ailenin kendi imkanları ile büyük şehirlerde hastane araması görenlerin yüreklerini parçaladı. İcapçı doktorun gelmemesi üzerine başka hastaneye de götürülemeyen çocuğun bugün öğle saatlerinde ölmesi ailesinin acısını bir kat daha artırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 17:14:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 22:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?