3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ölüm kavşağına mühür

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesi E-87 Karayolu üzerinde defalarca ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının yaşandığı Olivecity Kavşağı Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından bugün kapatıldı.

Sık sık ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının yaşandığı ve bir süredir kapatılması için mücadele verilen Olivecity Kavşağı bugün kapatıldı. Edremit İlçe Trafik Komisyonu, Edremit Kaymakamı Osman Tunç Başkanlığı’nda geçtiğimiz aylarda toplanmış ve Akçay Olivecity önündeki kavşağın kapatılmasına ve köy araçlarının yolcu indirme ve bindirme işlerini yapmaları için duraklar konulması kararlaştırmıştı.

İl Trafik Komisyonu’nda da değerlendirilen Olivecity Kavşağı, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü kararıyla kapatıldı. Karayolları Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde işe koyularak kavşağı araç trafiğine kapattı. Karayolları Müdürlüğü’nün bu uygulaması çevre sakinleri ve araç sürücüleri tarafından sevinçle karşılandı.

Kaymakam Osman Tunç, konuyla ilgili olarak, “Kimseyi mağdur etmeyecek bir karar almıştık. Kararın uygulanması biraz zaman aldı ama istenilen oldu. Artık Olivecity Kavşağı’nda ölümlü ve yaralanmalı kazaları görmeyeceğiz. Yetkililere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 21:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat büyükkeser IP: 88.241.195.xxx Tarih : 20.12.2011 01:46:57

 o kavsağı kapatmak,ölümlü trafik kazalarına çözüm değil sadece maddi hasarlı trafık kazalarını engeller,çunku ınsanlar karsıya gecmek zorundalar ve geciyorlar,acilen sinyalizasyon yapılması şart oraya..