5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ölüme birlikte gittiler

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay gece saatlerinde E-87 Karayolu’nun Gömeç’ten Ayvalık istikametine olan 2. kilometredeki “BP” isimli benzin istasyonu önünde meydana geldi. Gömeç’te yaptıkları bir ziyaretten, Ayvalık Cunda Adası’ndaki evlerine 10 YL 155 plakalı özel otomobilleri ile giden Tuncay Kayatekin (55) ile eşi Ayşe Kayatekin (55), karşı istikametten gelen 22 S 0202 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Aşırı yağışın etkisiyle görüş mesafesinin kısalması nedeniyle meydana geldiği sanılan kazada, Tuncay Kayatekin idaresindeki 10 YL 155 plakalı otomobil, Galip Aydın (57) idaresindeki minibüsle şiddetli biçimde çarpıştı. Kaza sırasında ağır yaralanan Kayatekin çifti olay yerinde hayatlarını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından minibüsten ağır yaralı olarak çıkartılan Galip Aydın Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aydın’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrnilirken olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 18:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?