6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Ören Denizkızı Güzellik Yarışması

Burhaniye İlçesi'nde, 17. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ören Deniz Kızı Güzellik Yarışması'nda genç kızlar birincilik için mücadele etti. 

Burhaniye Ören Meydanı'nda düzenlenen Ören Deniz Kızı Güzellik Yarışması'nda büyük heyecan yaşandı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Yardım Sevenler Derneği Burhaniye Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği yarışmanın sunuculuğunu Ahmet Yılmaz ve Sinem Toklu yaptı. 20 genç kızın gelinliklerle podyuma çıktığı yarışmada büyük çekişme yaşanırken, jüri birinci, ikinci ve üçüncüyü belirlemekte zorlandı. Bir gelinlik firmasının sponsorluğunu üstlendiği yarışmada lise mezunu 18 yaşındaki Bediş Karakuş birinci olurken, 17 yaşındaki Seçil Erdoğmuş ikinci, 18 yaşındaki Ezgi Özcan da üçüncü oldu. 18 yaşındaki Lalizer Kemaloğlu da sempati güzeli seçildi. Birinci seçilen Bediş Karakuş'un tacını CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler takarken, ikinci Seçil Erdoğmuş'un tacını Belediye Başkanı Fikret Akova, üçüncü güzel Ezgi Özcan'ın tacını da CHP Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel taktı. Sempati güzeli Lalizer Kemaloğlu'nun tacını ise CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan taktı. Bir konser veren sanatçı Çağdaş, şarkılarıyla festivale renk kattı. 

Dereceye giren genç kızlara çeşitli firmalar tarafından ödüller verilirken, Belediye Başkanlığı da birer hediye paketi verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 15:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bernaz bulut IP: 88.241.197.xxx Tarih : 29.07.2006 21:08:56
valla gerçekden güzel bi haber bu sempati güzeli gerçekden de güzel bi kızdır şahsende tanıyorum sizede bu haberi yaptığını için teşekkür ederim