7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Organlarını bağışlayıp intihar etti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde intihar ederek canına kıyan 72 yaşındaki Hadi Yılmaz’ın, ölmeden önce işe yarayan tüm organlarını bağışladığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, saat 16.30 sıralarında ilçenin eski Gümrük binası önündeki rıhtımda, kendisini denize atarak intihar eden Ankara doğumlu Hadi Yılmaz adlı kişinin denizin içinde çırpındığını görenler, durumu hemen 112 acil servise bildirdiler.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, Hadi Yılmaz’ı vatandaşların yardımıyla denizden çıkararak, Ayvalık Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastane’de yapılan tüm müdahalelere rağmen Yılmaz kurtarılamadı.

Hadi Yılmaz’ın üzerinden savcı ve polis için yazdığı öğrenilen bir mektup çıktı ve çocuklarına ve ailesine durumun bildirilmemesini istediği, mektubunun son bölümünde de, “Beni Ayvalık’ta aramayın ve işe yarayan tüm organlarımı ihtiyaç sahibi vatandaşlara bağışlayın” diye yazdığı öğrenildi.

72 yaşındaki Hadi Yılmaz’ın, 27 Ağustos 2009 günü Ankara’dan trenle Balıkesir’e, oradan da otobüsle Ayvalık’a geldiği bilgisi, üzerindeki giysilerden çıkan tren biletinden anlaşıldı. Ayvalık’ta yakınlarının olup, olmadığı bilinmeyen Yılmaz’ın intiharına dair araştırmalar ve incelemeler sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 16:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?