3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Orgeneral Kıvrıkoğlu, Edremit'te

Balıkesir'in Edremit ilçesinde temaslarda bulunan Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, kaymakamlık ziyaretinde bir ilköğretim öğrencisi tarafından çiçekle karşılandı. 

19. Piyade Tugay Komutanlığı'ndaki devir teslim töreni için dün sabah saatlerinde Edremit'e gelen Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, tören sonunda bölgedeki bazı askeri birlikleri ve askeri tesisleri inceledikten sonra geceyi bölgede konaklayarak geçirdi. Saat 09.00'da Edremit Kaymakamı Şefik Aydın'ı ziyaret edeceği öğrenilen Kıvrıkoğlu için emniyet ve jandarma ekipleri, şehir merkezinde ve bazı kritik noktalarda güvenlik önlemleri aldı. Küçük bir konvoy eşliğinde kaymakamlık binasına gelen Orgeneral Kıvrıkoğlu'yu bahçe kapısı önünde Kaymakam Şefik Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş karşıladı. Kaymakamlık binası girişinde bekleyen okul kıyafetli 1. sınıf öğrencisi küçük kız, elindeki çiçekleri "hoş geldiniz paşam" diyerek Orgeneral Kıvrıkoğlu'na uzattı. Küçük kızın nazik hareketi karşısında duygulanan Kıvrıkoğlu, çiçekleri alarak küçük kızı öptü. Kaymakamlık makamına geçen Kıvrıkoğlu'ya Kaymakam Şefik Aydın anı plaketi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orgeneral Kıvrıkoğlu, Kaymakam Şefik Aydın'a Ege Ordu Komutanlığı'nın anı tabağını hediye etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Kıvrıkoğlu, kaymakamlıktan ayrıldı. Ege Ordu Komutanı Kıvrıkoğlu, makam aracına binerken çevredeki esnafa da hayırlı işler dileğinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 11:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?