6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Ormanda görünmez kaza

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde, ormanda meydana gelen üzücü kazada 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Sındırgı'nın Kürendere Köyü Akpınar mevkiinde orman işinde çalışan köylüler, feci bir kaza yaşadı. 

Olayda, Orman İşletmesi tarafından Akçapınar mevkiindeki ormanlık alanın kesim ve sürgü işi yöre köylüsüne verildi. 

Köylülerin çalıştığı sırada yamaçta bulunan kesilmiş tomruklardan bir kısmı, harekete geçerek yuvarlandı. Bir anda hızla gelen tomrukların altında kalan 4 kişiden 2'si, olay yerinde hayatlarını kaybetti. 2 kişi de yaralandı. Ormandaki kazada; evli ve 1 çocuk babası Mustafa Gümüş (41) olay yerinde, kardeşi olan evli ve 2 çocuk babası Aziz Gümüş (34) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatlarını kaybetti. Mehmet A. (27) ve Kazım G. (63) isimli şahısların da yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi. 

Sındırgı İlçesi'ne yaklaşık 45 km mesafedeki Kürendere Köyü'nde meydana gelen olayın ardından bölgeye giden Sındırgı Cumhuriyet Savcısı, kaza olduğu ileri sürülen olayla ilgili inceleme yaptı. Savcılık, tahkikat başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2006 Çarşamba 12:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?