7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

ÖSS birincisine para ödülü

ÖSS'de Balıkesir 1.'si olan Dursunbey Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi İsmail Özkan, Kaymakamlık tarafından para ödülü ile ödüllendirildi.

Dursunbey ilçesinden il birincisi çıkmasının kendilerini gururlandırdığını belirten Kaymakam İbrahim Küçük, makamında kabul ettiği Dursunbey Anadolu Teknik Lisesi Elektrik-Elektronik Alanı öğrencisi İsmail Özkan'a 500,00 TL ödül verdi.

İsmail Özkan, 12 Temmuz 2009 Pazar günü açıklanan ÖSS sonuçlarına göre, 378,049 ÖSS-EA-1 Ek puan ile Türkiye genelinde 894. olarak ilk bine girdi. İsmail Özkan'ın başarısıyla gururlandıklarını belirten Kaymakam İbrahim Küçük, "İlçemizde eğitim gün geçtikçe ilerlemeye devam ediyor. Öğretmenlerimizin çabaları durmayacaktır. Daha azimle öğrencilere gereken eğitimi vermeye ve öğrencilerimizin de hırslanarak eğitime ağırlık vereceklerine inanıyorum. Her yıl değişik birincilikler gelecektir. Dursunbey kırsal alan olduğu için iş sahası bulunmuyor. Dursunbey'deki gençlerimiz geleceklerini düşünerek eğitimin kendilerine neler kazandıracağı kendilerine anlatıldığından başarıların ard arada geleceğine inanıyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 22:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?