2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Otomobil otele daldı!

KAZA YAPAN OTOMOBİL OTELE GİRDİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, önce bir motosiklete çarptı, sonra da bir otele girerek durabildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Ayvalık şehir merkezi istikametinden, Çamlık istikametine gitmekte olan 35 GA 1122 plakalı özel bir otomobil, Sefa mevkiinde bulunan Küçük Berk Otel’in önündeki keskin virajda kontrolden çıkarak, otelin önünde bulunan park halindeki bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otelin bodrum girişinin kapısı ve kapının önündeki refüj nedeniyle takta atan otomobilde bulunan sürücü R.K (28) ile arkadaşı B.U. kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Kaza sonrasında otomobil kullanılmaz hale dönerken, park halindeki, motosiklet ile otelin bodrum girişi ile girişin önünde maddi hasarların oluştuğu gözlendi. Kazayı yapan araçta bulunanların alkolsüz oldukları tespit edilirken, kazanın aşırı sürat nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAZA YAPAN OTOMOBİL OTELE GİRDİ
KAZA YAPAN OTOMOBİL OTELE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 17:32:00
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 19:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?