5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Otomobil viyadükten uçtu: 3 ölü

BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 5 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, biri polis 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ercan Tezel'in (40) 10 AY 320 plakalı Ford Fiesta marka otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu yoldan çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil Balıkesir-İzmir Karayolu'nun 7. kilometresindeki OSB Batı Çevre Yolu Viyadükünden aşağı uçtu.

Parçalanan otomobildeki şahıslardan sürücü Ercan Tezel, sürücünün çocuğu Buğra Tezel (12) ve Serdar Karabulut (40) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Aynı araçta bulunan Ahmet Semizcan ve Mustafa Cihan isimli şahıslar da ağır yaralı olarak Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Dün gece meydana gelen kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan karayolu jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma ve yolun temizlenmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. Hurdaya dönen araç çekici ile kaldırılırken ölenlerin cenazeleri de otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Semizcan'ın Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde motorize ekiplerde görevli polis memuru olduğu bildirildi. Arkadaş grubu olan şahısların birlikte piknikten döndükleri öğrenilen trafik kazasıyla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma ise sürüyor.

BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 13:17:00
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 14:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?