3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Otomobilini tamir etmek isterken öldü

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Küçükköy Beldesi'nde, arıza yapan otomobillerini tamir etmek isteyen iki kişiye TIR çarptı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Altınova'dan Ayvalık'a gitmek için yola çıkan Celal Karadayı'nın (42) kullandığı 10 YR 855 plakalı otomobil, bugün saat 05.00 sıralarında, İzmir-Çanakkale karayolunun 165'inci kilometresindeki Tuzla Mevkii'nde arızalandı. Araçlarını tamir etmek için otomobilden çıkan Celal Karadayı ve yanındaki Tamer Bozgül (27) karanlıkta gerekli önlemleri almayınca kaza oldu. Ahmet Molkaç’ın (43) kullandığı 35 AG 7835 plakalı TIR, hızla Karadayı ve Bozgül ile tamir etmeye çalıştıkları otomobile çarptı. Kazada, ağır yaralanan Karadayı ve Bozgül, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdehalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tamer Bozgül, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yoğun bakım servisindeki Celal Karadayı'nın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu ve halen hayati tehlikeyi atlamadığı belirtildi.


Jandarma tarafından gözaltına alınan TIR şoförü Ahmet Malkoç'un ifadesinde, otomobildekilerin yeterli önlemi almadığını, karanlık olduğu için yolu iyi göremediğini ve direksiyonu sola kırmasına karşın çarpmayı engelleyemediğini söylediği öğrenildi.


Kazada yaşamını yitiren Tamer Bozgül'ün nişanlı olduğu ve Haziran ayında evlenmeye hazırlandığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 13:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?