6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Özel AKP kutlamasına katıldı

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde belediye başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partili Hasan Özel, halkın seçim kutlamasına katıldı.

29 Mart mahalli idareler seçimlerinin sonuçlarların açıklanmasının ardından yüksek bir oy farkıyla belediye başkanı seçildiğini öğrenen Hasan Özel, AK Partililerin galibiyet kutlamalarında bir konuşma yaptı.

Müzik eşliğinde eğlenen partililerin ve belde halkının arasına katılan çiçeği burnunda belediye başkanı Hasan Özel, "Sevgili analarım, babalarım, bacılarım, kardeşlerim ve değerli Kadıköy halkı. Hepinizden Allah razı olsun. Beni bu güzel göreve getirdiniz. Bunun için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra A partisi, B partisi yok. Bundan sonra hizmet kapısı var. Bundan sonra beldemizin kabuğu kırılacak ve hizmet dönemi başlayacak. Bakın, kısa zamanda ne kadar büyük projeler hayata geçireceğimizi göreceksiniz. Bunların hepsi siz değerli halkımız ile gerçekleşecektir" dedi.

Konuşmanın ardından Hasan Özpolat'ın eşi ve 11 yaşındaki kızı mutluluk göz yaşı dökerken, belde halkı Özel'i alkış yağmuruna tuttu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 10:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?