3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Özel hastane işsizlerin umudu oldu

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde yapımı süren özel hastane bölgedeki işsizlerin yeni iş umut kapısı oldu. 

26 Ocak 2008 günü MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut tarafından temeli atılan, 7 bin 700 metrekare kapalı alana sahip özel hastane, henüz tamamlanmadan işsizlerin umut kapısı oldu. Kaba inşaatı biten ve yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağı bilinen hastaneye yaklaşık 200 personelin alınacağını duyan bölgedeki işsiz vatandaşlar, hastanenin ortağı olan 9 doktor ve 3 iş adamının izini sürüyor. 

İşsizlikten bunaldıklarını ve yeni yatırımlardan umut beklediklerini ifade eden işsiz vatandaşlar, "Ülkemizde ve özellikle bölgemizde had safhada olan işsizlik bizleri çaresiz bırakıyor. Yapımı süren özel hastaneye işçi alınacağı düşüncesiyle harekete geçtik. Herkes yetkili birilerini arıyor. Bu tür yerlerde personellerin önceden belirlendiğini biliyoruz ve elimizi çabuk tutmaya çalışıyoruz. Bu arada henüz inşaatı bile başlamayan ve bölgemizde kurulacağını öğrendiğimiz Türkiye'nin en büyük Kipa Alışveriş Merkezi'ne de yaklaşık 500 kişinin alınacağını biliyoruz. Bu fırsatları değerlendirerek iş sahibi olmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?