2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Pamukçu'da termal tesisler yenilendi

PAMUKÇU BELEDİYESİ TERMAL TESİSLERİ YENİLENDİ

Her tarafından adeta kaplıca fışkıran Balıkesir, termal turizmin en gözde bölgelerinden biri oldu.

Balıkesir'in merkeze bağlı Pamukçu Belediyesi tarafından işletilen Pamukçu Belediye Kaplıcaları'nda 1995 yılında yapılan otel ihtiyaca cevap vermekte zorlanınca tadilata alınarak yeniden düzenlendi. Nihayet tamamlanan otel modern ve çağdaş yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Pamukçu Belediye Başkanlığına bağlı Sedef Kaplıca Otel sağlık tedavilerinde tercih ediliyor. Sedef Otel'de tarihi Türk hamamları arasındaki blok tamamen yenilendi. Elektrik, su, kalorifer tesisatı A'dan Z'ye değiştirilen Sedef Otel'deki standart odalar genişletilip yatak odası ve oturma odasından oluşan süit oda haline getirilirken, günün modern çizgisine uygun olarak tasarımlandı.

 

SEDEF VE DEFNE, "SEDEFNE" OLDU

Dış görünümüyle de yeni ve modern bir görünüme kavuşan Pamukçu Belediyesi Sedef Otel'den başka aynı tesis içerisinde yer alan Defne Otel de tadilata alındı. Resepsiyonun da yer aldığı Defne Otel'in zemin katında otel misafirleri ile nişan, düğün ve toplantı gibi organizasyonlara da hizmet verebilecek 200 kişi kapasiteli restoran mevcut. Belediye, Sedef ve Defne Otelleri birleştirip Sedefne adıyla tek otel oluşturduğu tesislerdeki yarı olimpik termal havuzu müşterilerinin kullanımına sunarken halka da açık tutuyor. Pamukçu beldesi, Balıkesir'e (İzmir karayolu üzeri)13 kilometre mesafede bulunuyor.

Pamukçu Belediye Başkanı İsmail Çoban, Sedefne Otel'de yeni evli çiftler için özel balayı odalarının da bulunduğunu hatırlattı. Başkan Çoban, "Yeraltı zenginliklerimizin üzerinde kaynağından gelen termal su ile bezenmiş, sağlık ve sukunet sunan Pamukçu Sedefne Otelv e SPA Merkezinde her türlü hizmeti kaplıca kültürü ile harmanladık ve tüm misafirperverliğimiz ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tüm vatandaşlarımızı şifa dolu, doğayla içiçe Pamukçu Sedefne Otel de ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi. Bu arada, otelin müşterileri belediye imkanlarıyla işletilen termal otelde havuzun otel müşterileriyle birlikte aynı anda dışarıya da açık olmasının belediye yönetimince gözden geçirilmesi gerektiğini belirttiler.

PAMUKÇU BELEDİYESİ TERMAL TESİSLERİ YENİLENDİ
PAMUKÇU BELEDİYESİ TERMAL TESİSLERİ YENİLENDİ
PAMUKÇU BELEDİYESİ TERMAL TESİSLERİ YENİLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2011 Pazartesi 15:03:01
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 17:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?