6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Pamukoğlu:'İdamı geri getireceğiz'

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli general Osman Pamukoğlu, TCK'dan kaldırılan idamı yeniden getireceklerini ve uygulayacaklarını açıkladı.


Partisinin teşkilat açılışları için Anadolu gezisini sürdüren HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde partisinin ilçe binasının açılışını yaptı. Polisin yoğun güvenlik tedviri aldığı Pamukoğlu'nu ziyareti sırasında vatandaşlardan ilgi gördü. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan parti binasının açılışını yapan Pamukoğlu, partililere hitap etti.

Yeni kurulan bir siyasi parti olduklarını hatırlatan Osman Pamukoğlu, Avrupa Birliği'nden (AB) Türkiye'deki tarım ve hayvancılığın desteklenmemesi için talimatlar geldiğini ileri sürdü. Ülkeye her yıl 6.5 milyar dolarlık kaçak et ve tarım ürünü sokulduğunu, bu yüzden de çiftçinin malının para etmez hale getirildiğini belirten Osman Pamukoğlu, iktidar olduklarında çiftçiliği ve hayvancılığı destekleyeceklerini söyledi. "Hem de öyle bir destekleyeceğim ki kimsenin aklı almayacak" diyen Pamukoğlu, devletin kırmızı halılara ve lüks otomobillere harcadığı parayı buraya çevirerek tarım ve hayvancılığı yeniden canlandıracaklarını söyledi.

"İDAM GERİ GELECEK"
HEPAR'ın iktidarında hırsızların özel mahkemelerde yargılanacaklarını anlatan Osman Pamukoğlu, dokunulmazlığı da derhal kaldıracaklarını söyledi. Türkiye'deki idam cezasının bölücü başı Öcalan'ın asılmaması için Amerika'nın isteği ile kaldırıldığı iddia eden Osman Pamukoğlu, "Özel mahkemeler kurarak devleti zarara uğratan hainlerin hepsini yargılayacağız. Dağlarda eşkıya var, şehirlerde çeteler, nerede bu devlet, nerede devletin gücü? Binlerce kişinin katili olan Abdullah Öcalan'ı Türkiye'ye Amerika teslim etmiştir. Amerika'nın tek şartı, Abdullah Öcalan'ın asılmaması olmuştur. Bu sebeple de uydurma mahkemeler kurulup idam kaldırıldı. Hak ve Eşitlik partisi olarak biz idamı yeniden getireceğiz. İdamı getirmekle kalmayıp uygulayacağız da" dedi.

"BOR ÖZEL İLGİ ALANIMIZ"
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, bor madeninin kendisinin özel ilgi alınana girdiğini söyledi. Bigadiç'in bor zengini bir yer olduğunu çok iyi bildiğini belirten Pamukoğlu, başta bor olmak üzere Türkiye'deki hiçbir madeni işlemeden dışarıya satmayacaklarını söyledi. Konuşmasının ardından parti binasında HEPAR'a katılanlara rozetlerini takan Osman Pamukoğlu daha sonra Bigadiç'ten ayrıldı.

SOMA'DA BAYAN YÖNETİM
HEPAR Genel başkanı Osman Pamukoğlu, Bigadiç ilçesindeki temasları sırasında teşkilatların içerisinde en ilginç olan ilçeyi paylaştı. Pamukoğlu, Manisa'nın Soma ilçesindeki HEPAR ilçe teşkilatının tamamen bayanlardan oluştuğunu açıkladı. Soma ilçe başkanının bayan, yönetim kurulu üyelerinin bayan ve parti üyelerinin de çoğunun bayanlardan oluştuğunu anlatan Osman Pamukoğlu, Manisa Soma'nın en ilginç ve en güzel teşkilatları arasında olduğunu söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 21:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?