5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Pamukoğlu'ndan mektup var

PAMUKOĞLU’NUN MEKTUBU AYVALIK’TA

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kurulan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Ayvalık İlçe Başkanlığı, Güneydoğuda ki terörle mücadele ile adını duyuran Genel Başkanları Osman Pamukoğlu’nun ülke genelinde yüz binlerce kişiye ulaşması için yazdığı mektubu ilçede de dağıtıyor.

HEPAR Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Ercan ve parti üyelerinin ‘herkesin okuması’ gerektiğini ifade ettikleri mektupta, Genel Başkan Osman Pamukoğlu, memleketin başına gelen her şeyden yurttaş olarak herkesin sorumlu olacağını kaydediyor.

Halkın mevcut düzenden ve siyasetten kirlenmiş partilerden umudu kalmadığının belirtildiği mektupta Pamukoğlu, “Elinizdeki mektup sıfat, unvan, statü ve sosyal konum bir tarafa bırakılarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yurttaşı olmanın hak ve sorumluluğu esaslarından hareketle yüz binlerce insanımıza gönderilmiştir" deniliyor.

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu mektubunda, "Ucube ideolojiler ve ucube söylemlerle ülkenin geldiği yer ve sonuç ortadadır. Şu an da Türkiye'de ayakta kalan tek kale halktır" dedi. Asıl meselenin toplum değil, birey olduğuna işaret ederek memleketin başına gelen her şeyden yurttaş olan herkesin birebir sorumlu olduğunu belirtiyor.

Hiç kimsenin olup biteni ürkerek, çekinerek, korkarak kenardan seyredemeyeceğinin altı çizilen mektupta, “Ülkenin yazgısı sonuçta kişilerinde yazgısı olacaktır. Hemen olmasa bile, çocuklarınız başlarına geleni çekecektir. Tarihte, siyasette ve sosyal hayatta tarafsız olan kişiler ne kazanana, ne de kaybedene yaranabilir. Kimse kaçarak özgür de olamaz. Ülkemiz karayel altında" deniliyor.

Hak ve Eşitlik Partisi’nin ülke genelinde örgütlenme çalışmalarını tamamlamış olduğunu ve genel seçimlere hazır olduğunu vurgulayan HEPAR Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Ercan, “Artık ağlama, sızlama, şikâyet etme zamanı değil, eyleme geçme zamanıdır. Hak ve Eşitlik Partisine katılma zamanıdır” dedi.

 

“ÜLKEYİ REFAHA ÇIKARABİLECEK TEK PARTİ HEPAR’DIR”

Genel Başkanları Osman Pamukoğlu’nun halkı uyarmak amacıyla yüz binlerce vatandaş için bu mektubu yazığını belirten Ercan, “Sayın Pamukoğlu, ülkemizde ayakta kalan tek kale olarak Halkımızı görmektedir. Kendisinin bu görüşü, aynı zamanda partimizin de anlayışıdır. Genel Başkanımızın bu mektubu yazmakta ki amacı, halkımızın ülkemizin içinde bulunduğu siyasi durumu daha ne bir şekilde öğrenebilmesi ve partimizin bu kötü gidişi durduracak tek parti olduğunu anlatmaktır” diye konuştu.

Türkiye’nin her geçen gün daha da kötüye gittiğinin altını çizen Ercan, “Zaten halkımızda bunu biliyor, görüyor ve yakından da takip ediyor. Partimizin ülkeyi refaha çıkaracak planı ve programı hazırdır. Ulusal ve toplumsal reform planlarımızı her fırsatta halkımıza anlatmaktayız. Genel Başkanımızın bu mektubu da bunun en güzel örneğidir” şeklinde konuştu.

PAMUKOĞLU’NUN MEKTUBU AYVALIK’TA
PAMUKOĞLU’NUN MEKTUBU AYVALIK’TA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 13:42:04
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?