5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Para için amcasının boğazını kesti

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki bir genç, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı amcasının boğazını kesti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kadıköy beldesinde yaşayan 26 yaşındaki E.B. adlı genç, öz amcası Ekrem B. (52) ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı ve amcasını boğazından, sırtından, bileklerinden ve omzundan bıçakladı.

Olay, dün gece saat 22.00 civarında, yalnız yaşayan Ekrem B.’nin Eroğlan Sitesi’ndeki dairesinde meydana geldi. İki arkadaşı ile birlikte amcası Ekrem B.’nin kapısını çalan E.B., amcası ile tartışmaya başladı. E.B., üzerindeki bıçak ile amcasını bir çok yerinden defalarca bıçakladı. Apartman sakinlerinin yardımı ile sağlık görevlilerine teslim edilen Ekrem B., Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çok miktarda kan kaybeden ağır yaralı Ekrem B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, öz amcasını bıçaklayan E.B. adlı genç ise, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin yoğun çalışması neticesinde Ayvalık ilçesinde iki şüpheli arkadaşıyla birlikte yakalandı. Göz altına alınan şüpheliler, bugün Edremit Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 00:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?