7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Para ve uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'de, polisin gerçekleştirdiği operasyonda, piyasaya sahte para sürdüğü ve uyuşturucu bulundurduğu ileri sürülen 3 kişilik şebeke çökertildiği bildirildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 2 gün önce İzmir'den Balıkesir'e gelen 3 şahsın, 2 ayrı işyerinden sahte 100 dolar ile alışveriş yaptıkları tespit edildi. İhbarlar üzerine harekete geçen polis, söz konusu şüphelilerin kullandığı 48 plakalı otomobili takibe aldı. Aynı akşam Bursa istikametine seyir halinde olduğu belirlenen araç, Paşaalanı Mahallesi Sanayi 2. Kapı önünde tedbir alan ekip tarafından durdurularak, içindeki şahıslar gözaltına alındı. Y.K., Y.K. ile Ö.K. isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, Y.K.'nın üzerinden 10 adet sahte 100 dolar, araç içerisinde de 5 adet sahte 100 dolar ile 1 adet sahte 200 Euro ve daralı ağırlığı 25 gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde sorgulamaları yapılan 3 şüpheli, "cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suretiyle piyasaya sahte para sürmek, esrar maddesi bulundurmak ve kullanmak" suçlarından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 20:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?