7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Partililere trafik cezası

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, belediye başkan adaylarına, mahalle toplantılarına grup halinde giderken yolları kapattıkları gerekçesiyle trafik cezası kesildi.

İlçedeki tüm belediye başkan adayları, yaklaşık 2 haftadır her akşam seçim çalışma bürolarında toplanıyor ve grup halinde mahalle ziyaretleri yapıyor.

Adayların bazıları davullu zurnalı, bazıları da sloganlar atarak yaya olarak gidecekleri mahalleye ilerliyor. Aday grupları, yürüyüş esnasında yolları araç trafiğine kapattıkları veya slogan attıkları gerekçesiyle polis memurları ile karşı karşıya geliyor. Polis, ilgili kanun maddeleri uyarınca partililere ceza kesiyor.

Polis, son günlerde birçok aday grubuna ceza kesti. Bilhassa akşam saatlerinde gürültüden rahatsız olduklarını söyleyen vatandaşlar, polisin kontrollerinden memnun.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 18:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gönenli EFE IP: 88.253.189.xxx Tarih : 11.03.2009 21:47:06

Polisimizi gönülden destekliyorum.Bazıları siyaset yapıp oy toplayacak diye,yada bazıları askere gidecek,düğün yapacak,eğlence yapacak diye diğer vatandaşları rahatsız etmenin,gürültü patırtı çıkarmanın bir anlamı yok.Herkes yaptığı işi kanunlara uygun yapsın."Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bizim özgürlüğümüzün bittiğini unutmayalım."."Sınırsız özgürlük ormanlardaki hayvanlara mahsustur" diyeceğim fakat onlar arasında bile birtakım kurallar var.Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkasına yapmayalım.Kurallara ve kanunlara uymayanlar kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmamalı.Çünkü kanun tanımazlık ve kuralsızlık bir kanser gibi toplumda hızla yayılmakta.