6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Pekel Bigalılar'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma Belediye Başkan Adayı Sedat Pekel, Çanakkale Bigalılar Derneği'ni ziyaret etti.

33 kişilik belediye meclis üyesi adayıyla derneği ziyaret eden Sedat Pekel, Çanakkale zaferinin yıldönümünü kutladı ve şehitleri rahmetle andıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı olması durumunda gerçekleştireceği projeleri anlatan Pekel, sosyal belediyecilik anlayışıyla belediyeye su borcu olan hiç bir vatandaşın suyunun kesilmeyeceğini, ayrıca dar gelirli vatandaşlara  5 ton suyu ücretsiz vereceklerini açıkladı.

Belediye Başkanının icraatlarını eleştiren Başkan Adayı Pekel, "Belediyenin 80 trilyon borcu var, hazineye olan su borcu paralarını ödemedi. Yağmurda çamurda seçim yatırımı için bazı ana caddelere asfalt döküp paraları sokağa attı, yağmurda asfalt dökülmez. Belediye başkanı kenar mahallelerdeki yüzlerce sokağı asfalt yapıp vatandaşı çamurdan kurtaramadı. Paraları boşa harcayıp Aşk Köprüsü ve suni buz pisti yaptırıp vatandaşın parası olan 750 milyarı boşa harcadı. Bunlar hesap kitap bilmiyor, plansız programsız iş yapıyorlar. 29 Mart'ta herkes sandık başına gidip oy kullansın, bunlardan hesap sorsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 09:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?