6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Pekel'den eşit hizmet sözü

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Sedat Pekel, belediye yönetimine geldiklerinde hizmetlerin özellikle kenar mahalleler başta olmak üzere eşit bir şekilde dağıtılacağını söyledi.

Başkan Adayı Pekel, başkan yardımcısı adayları Dursun Mirza ve Ozan Onur ile çok sayıda partili 100. Yıl, 600 Evler ve Kayacık mahallelerinde kahvaheneleri ziyaret ettiler. Mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Pekel ve ekibi, mahalleleri seçim çalışmaları kapsamında üçüncü defa ziyaret ettiklerini belirterek, kahvehane toplantılarında vatandaşların taleplerini dinlediler.

Başkan Adayı Pekel, yolların bozuk olmasından ve belediye tarafından yeterli hizmeti alamamaktan yakınan vatandaşlara hizmetin tüm kente eşit şekilde dağıtılacağının sözünü verdi. Bir vatandaşın 'Göreve geldiğinizde sizde toplu iş sözleşmelerini yırtacak mısınız?' şeklindeki sorusu üzerine Pekel, "Bizim dönemimizde toplu sözleşmeler masada tamamlanıyordu ve davul zurnalarla kutlanıyordu. Ben toplu sözleşmeleri kimsenin yırtmasına izin vermem. Biz işçi kardeşlerimizin haklarını sonuna kadar savunuruz. 30 Mart günü göreve bize verin belediyecilik hizmetlerindeki farkı görün" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 09:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?