6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Pekel'den sandığa gitme çağrısı

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Sedat Pekel, parti olarak birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarını tamamladıklarını ve 29 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirterek, tüm vatandaşlara 29 Mart'ta sandığa gitme çağrısında bulundu.

CHP Başkan Adayı Sedat Pekel, Bandırma İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayalar, başkan yardımcısı adayları Dursun Mirza ve Ozan Onur parti merkezinde yaptığı basın toplantısında birlik ve beraberlik içinde olduklarını vurguladılar. Partideki tüm üyelerin ve partilerine gönül verenlerin kenetlenmiş, birlik ve beraberlik içinde çalıştığını belirten Pekel, halkın desteğiyle seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren Bandırma'nın çağdaş, şeffaf, eşitlikçi ve sosyal bir belediyecilik anlayışına kavuşacağını belirten Pekel, "Tüm ekibimiz ve partimize gönül verenlerle birlikte seçim çalışmalarını başarıyla yürüttük. Bu süreçte halkın büyük desteğini ve sevgisini gördük. Bizler göreve geldiğimizde halkımızın taleplerine ve beklentilerine uygun bir belediyecilik anlayışı sürdüreceğiz. Söz veriyoruz işiniz aşınız, ekmeğiniz için el ele verdik.

Şeffaf, katılımcı, insan odaklı, doğaya ve çevreye saygılı halka eşit hizmet sunan eşitlikçi sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Talan zihniyetine yandaş kayırmaya bencil ve keyfi yönetime despot saltanata dur diyeceğiz. Tüm vatandaşları 29 Mart'ta oy atmak için sandık başına bekliyoruz" dedi.
Toplantının ardından parti binası önünde toplanan CHP Başkan Adayı Pekel ve ekibi ile yüzlerce parti üyesi cadde ve sokaklarda gezerek vatandaşlara kırmızı karanfiller de dağıttı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 18:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?