3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

PMYO'da mezuniyet sevinci

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO) mezuniyet sevinci yaşandı. 

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bugün düzenlenen tören ile mezuniyet heyecanı yaşadı. PMYO tören alanında gerçekleşen mezuniyet törenine Vali Selahattin Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Şerif Saylan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fuat Öztürk, 6. dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrenci velilerine seslendi. Öztürk, "Büyük emek vererek büyüttüğünüz ve 2 yıl önce bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı bugün emniyet teşkilatımızın saflarına genç polis memurları olarak uğurlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.Teşkilatımız bu gençlerle daha da güç kazandı" dedi. 

Ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Okulu 1. olarak bitiren Mevlüt Karakoca, yaptığı kısa konuşmada eğitimi sırasında kendilerine destek olan eğitmenlerine teşekkür etti. Vali Hatipoğlu, Karakoca'yı tebrik ederek hediyelerini verdi. 

Mezun olan öğrenciler daha sonra polis yemini etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?