3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Polisin takibi faciayı engelledi

POLİSİN TAKİBİ FACİAYI ENGELLEDİ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçtiğimiz gün silahlı bir kişinin peşine düşen polis, olası bir faciayı engelledi.

Edinilen bilgilere göre, 10 N 2864 plakalı aracı kullanan H.E.’nin silahlı olduğu ve kaynanasının evine giderek olay çıkartacağının bildirilmesi üzerine, araç Edremit İlçesi itfaiye kavşağında görüldü ve yapılan ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yapılan nefes kesen takip sonucunda İbrahimce Mahallesi’nde şüpheli H.E. elinde tüfek ile kaynanasına ait evin camını kırdığı içeriye bir el ateş ettiği, arkasından evin kapısını tekme ile kırarak bir el daha ateş ettiği öğrenildi. Şahıs polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı ve şahısların canına yönelik mutlak bir olay önlendi.

Yakalanan şüpheliden olayda kullandığı bir adet Huğlu Magnum marka otomatik av tüfeği, 28 adet av tüfek fişeği, bir adet kama tamir edilen bıçak, bir adet sabitleme mandalı bulunan bıçak elde edilerek muhafaza altına alındı.

Olay esnasında ikamet içerisinden de kırılan pencereden bir şahsın dışarıya tüfek çıkarttığı görüldü. Müştekiye ait evde yapılan aramalarda da evin banyosunda duvara dayalı vaziyette Üzümlü marka av tüfeği, fişek yatağına sıkışmış 1 adet kartuş ile haznede 3 adet fişek görüldü ve tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alındı.

Olay esnasında şüpheli H.E.’in ateş ettiği evin içerisinden pencereden dışarıya tüfek çıkartan kişinin O.D.isimli şahıs olduğu tespit edilerek gözaltına alındı. Düzenlenen tahkikat evrakı ile şüpheliler H.E. ve O.D. adli mercilere sevk edildi ve şüphelilerden H.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSİN TAKİBİ FACİAYI ENGELLEDİ
POLİSİN TAKİBİ FACİAYI ENGELLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 16:37:00
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 18:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?