6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Polisler kan bağışladı

Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, 'Polis Haftası' dolayısıyla Kızılay'a yaklaşık 100 ünite kan bağışladı.

Emniyet Teşkilatı'nın 154. kuruluş yıldönümü ve 'Polis Haftası' münasebetiyle çeşitli faaliyetlere imza atan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son olarak Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Belediye hoparlörlerinden gün boyu halka kan bağışı çağrıları yapıldı. Emniyet binası girişinde oluşturulan seyyar kan alım merkezine çok sayıda vatandaş ve polis memuru akın etti. Kısa sürede yaklaşık 100 ünite kan bağışlandığını açıklayan Balıkesir Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Tolga Gezer, Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Organizasyon sorumlusu Fisun Atlı, hazırladıkları teşekkür belgesini İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş'a verdi. Dr. Tolga Gezer, Kızılay'a bağışlanan her ünite kanın hayat kurtardığını vurgulayarak, "Kan bağışlayarak hayat kurtarabileceğinizi unutmayın. Kızılay olarak bölgemizdeki tüm hastanelerimize bu kanları ulaştırıyoruz. Kan bağışı yapılması çok önemlidir. Her insanın kana ihtiyacı olabileceğini unutmamamız gerekir. Kan veren ve verilmesinde emeği olanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 16:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?