5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Polisten silah operasyonu

POLİSTEN SİLAH OPERASYONU

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin roman vatandaşların ikamet ettiği mahallede tespit edilen aynı kişiye ait adreslerde yaptığı aramalarda ruhsatsız av tüfekleri ile bol miktarda fişek, tabanca, mermi ve kuru sıkı fişeği ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, dün gece yarısı 2.Gündoğan Mahallesi Tezger Caddesi'ndeki bir eve av tüfeği ile ateş edildi. Kurşunların mutfak camına isabet ettiği olaydan sonra kayıplara karışan şüphelilerle ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "kişilerin huzur ve sükununu bozma, ikamet kurşunlama, mala zarar verme ve tehdit" olayının şüphelileri olarak H.A. ve Z.A. isimli baba ve oğlunu tespit etti. Gözaltına alınan baba H.A. ile oğlu Z.A.'nın ev ve işyerinde yapılan aramalarda, birisi ruhsatlı toplam 3 av tüfeği, tüfeklere ait 230 adet kartuş, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 411 adet fişek ve 350 adet kurusıkı fişeği ele geçirildi.

 

OĞUL FİRARDA

Silah operasyonunda gözaltına alınan baba H.A. sorgusunun ardından adli makamlarca serbest bırakılırken, ev ve işyerindeki aramalarda silah ve mermilerin ele geçirildiği kaydedilen Z.A. isimli şüphelinin ise olaydan sonra firar ettiği, mahkeme tarafından hakkında yakalama emri çıkarılan şüphelinin her yerde arandığı, olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

POLİSTEN SİLAH OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 19:35:00
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 23:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?