3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Protokol oynadı, halk izledi

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Aliçetinkaya İlköğretim Okulu'nun yıl sonu gecesinde protokol mensupları harmandalı oynadı. 

Aliçetinkaya İlkeöğrteim Okulu'nun yıl sonu gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Fatih Genel geceye gelerek çocukların gösterileri izledikten sonra dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarı belgelerini verdi. Gecenin düzenlenmesind emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından ısrar üzerine, 2 aydır Halk Eğitim Merkezi'nde harmandalı dersleri alan Kaymakam Fatih Genel öncülüğünde Cumhuriyet Başsavcısı Cahit Gülen, Cumhuriyet Savcı Umut Tepe, Emniyet Amiri Cemalettin Kalabey, Özel İdare Müdürü Selçuk Uçalak, Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy ve Ak Parti İlçe Başkanı hasan Lofçalıoğlu sahneye çıkarak Ege bölgesine has olan harmandalı oyununu oynadı. Vatandaşlar yetkilileri uzun süre alkışladı. 

Kaymakam Fatih Genel, "Harmandalı, Ege'nin en güzel oyunlarından birisi. Kayserili olmama rağmen bu oyunu öğrendim. Bu asil oyunu oynamaya gayret ettik. Her Türk gencinin de bu oyunu öğrenmesini diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 16:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?