7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

PTT Kargo Edremit'te açıldı

PTT’nin yeni faaliyete koyduğu ve şimdiye kadar sadece il merkezlerinde açılan PTT Kargo adlı kargo bürolarının ilçelerdeki ilki, Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyetlerine başladı.

İl genelindeki tek PTT Kargo olma özelliğini de taşıyan Edremit PTT Kargo Şubesi, açıldığı birkaç gün içinde yüzlerce müşteri ağırladı. PTT Kargo şubelerinin ilerleyen zamanlarda artarak ülke genelinde aktif hizmete başlayacağı bildirildi. İlçenin Azerbaycan Bulvarı Melis A-Blok zemin katında kurulan Edremit PTT Kargo ile ilgili detaylı bilgiler veren İlçe PTT Müdürü Ömer Çetin, Edremit’te artık 2 adet PTT binası bulunduğuna dikkat çekti.

PTT Kargo bürosunda, PTT binalarında yapılan tüm hizmetlerin de verilebildiğine dikkat çeken müdür Ömer Çetin, “Bölgede artan iş hacmi, müşteri ilgisi ve yoğunluğunun yükselmesiyle birlikte mevcut PTT binamız yetersiz kalmaya başladı. PTT Kargo büromuzun açılmasıyla birlikte, merkez PTT binamızdaki yer sıkıntısı ve şehir içi olması nedeniyle trafik akışındaki karmaşalar son buldu.

Her türlü gelen – giden postalar ve dağıtım servisimiz PTT Kargo olarak yeni yerine taşındı. Vatandaşların talepleri doğrultusunda, yeni PTT Kargo büromuzda merkez PTT’deki gibi diğer PTT hizmetleri de verilmektedir. Böylelikle, ilçemizde 2 adet PTT oluşmuş oldu. 31 Ağustos günü faaliyete başlayan PTT Kargomuzda, PTT merkez binamızdaki posta elemanları sevk edildi ve ilave olarak birkaç eleman daha alındı. Daha birkaç gündür açılmış olmasına rağmen Kargo büromuz yüksek bir müşteri potansiyeline ulaştı” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 12:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ATİK IP: 88.251.192.xxx Tarih : 31.12.2009 09:23:14

22.12.2009 günü köndermiş olduğum kargo hala yerine ulaşmadı. alıcıya da bilgi verilmedi.