3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ramazan Bahçavan adaylığını açıkladı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Ramazan Bahçavan Belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Adaylık ücretini yatırıp partisine belgesini teslim eden Bahçavan, aday adaylığını resmileştirdi.

Dursunbey'in tanınmış esnaflarından Ramazan Bahçavan, Saz Alabalık Tesislerinde yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Daha önce AK Parti İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Ramazan Bahçavan, belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Dursunbey'de 20 yıldır esnaflık yapan Ramazan Bahçavan, Belediye Başkan Adayı olup mahalli seçimlerde de halkın teveccüh göstermesi halinde ilçenin refah düzeyini artırıp, gelecek nesillere de kendilerini hayırla yad edecekleri bir gelecek bırakmak istediğini anlattı.

Dursunbey'de Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Ruhi Yılmaz'dan sonra ikinci aday adayı kamuoyuna duyuruldu. İki kişinin daha önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusunda bulunmaya hazırlandığı belirtilirken, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Halil Demir, "Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın talimatları gereği aday adaylarımız bir dizi süreçten geçirilecek ve adaylar belirlenecek. Bazı aşamalardan oluşan bu süreçlerden geçebilenler kesin aday olabilecekler" dedi.
AK Parti'de adaylıkla ilgili testten geçirilecek olan tüm aday adaylarının parti genel merkezinde yerel seçimlerden sorumlu uzmanlar tarafından mülakata tabi tutulacağı, bunun neticesinde onay alan isimlerin AK Parti'nin o il, ilçe ve belde için aday olacağı bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?