6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Reklam askılarına düzenleme

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, şehir görüntüsünü bozan reklam askılarına sınırlama getirerek tek tip modelli pano uygulamasına başladı.

İlçedeki muhtelif alanlarda konulan reklam askıları belediye tarafından sınırlandırıldı. Özellikle park, yol kenarı ve boş alanlara konulan belediye denetimli reklam afişleri nedeniyle şehir görüntüsünün bozulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yunus Bozbey, yeni uygulama sayesinde hem daha güzel görülebilen, hem de daha az yer kaplayarak görüntü kirliliği doğurmayan panoların kullanımına başlandığını söyledi.

Şu ana kadar 3 tanesi yerleştirilen askılarından esnafların da memnun olduklarını söyleyen belediye yetkilileri, "Yeni tip reklam askılarımıza 3'er adet reklam yerleştirilebiliyor. Toplu görünüme sahip olması ve monte edildikleri alanların cazibe merkezleri olması da reklamı verenler için avantaj sağlıyor. Henüz 3 tanesi yerine yerleştirilen reklam askılarımızdan olumlu tepkiler almaktayız. Belediye Başkanımız Yunus Bozbey'in sayesinde ilçemiz, il atmosferine bürünüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 17:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?