3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Rock Festivali'ne yoğun ilgi

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde düzenlenen Rock Festivali büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 

Zeytinli beldesinin ev sahipliği yaptığı '2008 Zeytinli Rock Fest'e katılan gençlerden Hacettepe Üniversitesi'nde okuyan Serkan Kahraman, festival alanına yaşları reşit olmayan gençlerin alındığını, bu yüzden istenmeyen bazı olayların yaşandığını belirterek, "Rock farklı bir müzik. Burada eğlenmeye geliyoruz, rezillik yapmaya değil. Ama kendini bilmez bazı gençler buranın tadını kaçırıyor. Özellikle yaşı küçük gençlerin yaptıkları boylarını geçiyor. Organizatörler bunları görmezlikten geliyor. 14 ile 17 arasında genç kızlar ve erkekler sarmaş dolaş ellerinde bira veya şarap şişeleriyle olmadık şeyleri rahatlıkla yapıyor" dedi. 

'2008 Zeytinli Rock Fest'e yurdun çeşitli yerlerinden yaklaşık 25 bine yakın Rock tutkunu katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da desteklediği festivalde Altınkum Plajı'na 7 bin civarında çadır kuran gençler, gecenin ilerleyen saatlerinde ellerindeki içki şişeleriyle Dalyan yolunu adeta kapladı. İçki şişelerini ve atıklarını yollara atan ve zaman zaman kavga eden gençler, çevre sakinleri ve bölgeye tatil amacıyla gelenler tarafından tepkiyle karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 17:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 88.241.227.xxx Tarih : 18.08.2008 09:54:26

BÖYLE BİŞEY OLAMAS BUNLAR ROCK FESTİVALİNE DEĞİL İÇKİ FESTİVALİNE GELMİŞ BİZ AKÇAYLILAR OLARAK BUNU PROTESTO EDİYORUZ KANDİL GÜNÜ BİLE İÇKİ İÇEN İNSAN DAN NE BEKLERSİN BÖYLE İNSANLAR ANASINIDA KESER BABASINI DA PARASI BİTİN CE HERRŞEY BEKLEENİR. AMA SUÇ ZEYTİNLİ BELEDİYE BAŞKANINDA BÖLE ORGANIZASYONLARI YAPMAMASI GEREKİO GEÇEN SENEDE AYNI TEPKİLER ALDI YAPMICAM DEDİ AMA YİNE YAPTI BİZ BÖYLE İNSANLAR YÜZÜN GELİŞEMİORUZ.ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.ISLAH ETSİN