6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Saadet adayları sahaya iniyor!

Saadet Partisi'nin Bandırma, Aksakal ve Edincik belediye başkan adayları düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda adayların tanıtımı yapıldı. Saadet Partisi'nden Bandırma Belediye Başkan adayı makina mühendisi İsmail Gügen, Aksakal Belediye Başkan adayı Cahit Tan ve Edincik Belediye Başkan adayı Ramis Koyuncuoğlu olarak açıklandı.

Saadet Partisi Bandırma Belediye Başkan adayı İsmail Gügen yaptığı açıklamada, Bandırma Belediyesinin 80 trilyon borcu olduğunu belirtti. Başkan Adayı Gügen, belediye yönetiminin borç batağından adım atacak hali kalmadığını ifade ederek, belediye yönetiminin tavla partileriyle icraat yapmaya çalıştığını söyledi.

Belediyecilik açısından Bandırma'nın son 15 yılının kayıp olduğunu belirten Gügen, "Geriye baktığımızda, bu kayıp yıllarda Saadet Partisi hariç, diğer hatırı sayılır bütün partiler rol almıştır. Daha önce seyrettiğimiz film, isim değişiklikleriyle tekrar vizyona sokulmak istenmektedir. Siz Bandırmalılar olarak bu filmleri daha önce seyrettiniz, aynı filmleri bir daha izlemeyiniz. Türkiye'de belediyecilik milli görüşün işidir. Bandırma'nın belediyecilikteki kayıpları, ancak milli görüş belediyecilik anlayışı ile telafi edilebilir.İstanbul'un milli görüş belediyeciliği sırasında çalıştığım, İstanbul Belediyesi'ndeki tecrübelerime dayanarak, Bandırma'da verilen hizmetlerin, yapılan harcamaların karşılığı olmadığını ve ayrıca verilen hizmetin adaletli dağıtılmadığını gördüğüm için Saadet Partisi'nden Bandırma Belediye başkanlığına adaylığımı koydum. Teşkilatımızda bu göreve beni layık gördü. İnşallah onları mahcup etmeyeceğim. Bu görevin ateşten gömlek olduğu bilinciyle kabul ettim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 21:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?