6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) Balıkesir'deki adaylarını hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı.

Partili yetkililerle çok sayıda vatandaşın katıldığı törende partinin seçim startı, "Bir hilal, beş yıldız, hizmete hazırız" sloganı ile verildi.

Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğan, "Milli Görüş" çizgisinin önemini hatırlattı. Milli görüşün özünde hakkı üstün tutmak, maneviyat ve ahlak ile nefis terbiyesinin ön planda olduğunu söyleyen Mete Gündoğan, milli görüş gömleğini üzerine giymeyenin başarılı olamayacağını belirtti.

Gündoğan, ülkede vatandaşların kimliklerini kaybettiğini, ahlaklarının bozulduğunu kaydederken, SP'nin kuru koltuk sevdası değil hizmeti esas aldığını, milli görüş davası için bugüne kadar bıkmadan, usanmadan, yılmadan çalıştıklarını bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, milli görüş kimliğini asla terk etmeyeceklerini bildirdi.

Mete Gündoğan, "Bizim yolumuz orta yoldur. İnançlarımızdan vazgeçmeyiz. Ne zorlamayla nede zorlanma ile milli görüşten vazgeçmeyiz. Bizim derdimiz Türkiye'deki 80 milyon insan ve dünyada yaşayan 7 milyar insanın kurtuluşudur. Türkiye şu anda işsizlik ile karşı karşıya. Her hane şu anda tehdit altında, çünkü, borçla yaşıyorlar. Millet intihar eder hale geldi. 72 milyon insanın 50 milyonu fakir. Fabrikalar, bankalar, tesisler, telefon, hisse ve topraklarımız satıldı yine de işsizlik azalmadı. Vatandaşlarımız Saadet Partisi'ni değil de hükümeti tercih ederse Nisan ayından itibaren borçlanma artarak devam edecek. Döviz, altın ve bütçe açığı tutulamayacak. Türkiye, IMF, Dünya Bankası ve AB'ye mecbur değil. Onlar bize muhtaç. Niye IMF kapısında dolaşıyoruz?" dedi.

SP Balıkesir Belediye Başkan Adayı Yücel Özek'in de partililere hitap ettiği törenin sonunda merkez ve ilçeler ile diğer belde ve meclis üyesi adayları tek tek isimleri okunarak takdim edildikten sonra adaylar sahnede açılan pankartı hep birlikte tutarak partilileri selamladı. "Bir hilal, beş yıldız, hizmete hazırız" sloganı ile seçim çalışmalarına start veren SP Balıkesir Teşkilatı, 29 Mart'ta yerel yönetimlere talip olduklarını bir defa daha tekrarladı. Salonu dolduran partililer de coşkuya ellerindeki bayrakları sallayıp alkışlarla eşlik ederken, milli görüşü yeniden iktidar yapma sözü verdiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 20:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?