6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Sadri Alışık Tiyatrosu Ayvalık'ta

Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi’nin organize ettiği 6. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında önceki gün Sadri Alışık Tiyatrosu sahne aldı.

Yıllar önce hayatını kaybetmesine rağmen, halen daha bir kitle tarafından unutulmayan, Yeşilçam’ın en büyük üstatlarından Sadri Alışık adına, eşi Çolpan İlhan ve oğlu Kerem Alışık’ın kurduğu ‘Sadri Alışık Tiyatrosu’, ‘Yeşil Papağan Limited’ adlı iki perdelik komedi oyunu ile Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran yaklaşık 3 bin kişiye tiyatro ziyafeti çekti.

Ünlü tiyatro oyunu yazarı Mehmet Baydur’un eseri ‘Yeşil Papağan Limited’ adlı oyun, yaşanan yolsuzlukları, mafyanın uzandığı birçok alanda, işlevsiz hale gelen bazı kurumları, meslekleri ve bunların sonucunda değerlerdeki yozlaşmayı mizahi açıdan ele alarak tirajı komik bir şekilde anlatırken, izleyenlerden tam not aldılar.
Oyunun sonunda ayakta alkışlanan Çolpan İlhan ve genç oyunculardan oluşan Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncularına, Ayvalık Belediye Başkan vekili Serdar Demirezen, bir buket çiçekle teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 19:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?