3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sahte antrenör evinde yakalandı

Değişik spor kulüplerine giderek kendini antrenör veya doktor olarak tanıtıp dostluk kurduğu futbolcuların cep telefonlarını ve bilgisayarlarını çalan şahıs, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yurdun değişik yerlerinde çok sayıda hırsızlık ve dolandırıcılık olayına karışan Şaban Ç. (46), Burhaniye ilçesindeki Öğretmenler Mahallesi'nde 7 yıldır ikamet ettiği kiralık dairesinde yakalandı. Üzerinden Can Ferik ve Osman Zafer Kasapoğlu adına düzenlenmiş 2 adet sahte kimlik çıkan şahıs, sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak Burhaniye Cezaevi'ne konuldu.

Hırsızlık ve dolandırıcılıktan 20 sabıkası bulunan Şaban Ç.'nin, değişik yerlerde spor kulüplerine giderek kendini antrenör veya doktor olarak tanıttığı ve dostluk kurduğu futbolculara ait pahalı cep telefonları ile dizüstü bilgisayarları çaldığı iddia edildi.

Şahsın kaldığı evde yapılan aramada ise 4 adet cep telefonu, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 11 mermi ile dizüstü bilgisayar faturaları ele geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 19:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?