5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Sahte kimlikle öldü

ARANAN ŞAHIS SAHTE KİMLİKLE ÖLDÜ

Balıkesir'de meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden şahsın sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Bir suçtan dolayı arandığı için sahte kimlik kullanan şahsın 16 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Kimliğin sahibinin ise İzmir'de ikamet ettiği ve hayatta olduğu anlaşıldı.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Kepsut yolunda meydana gelen trafik kazasında, şerit ihlali yapınca otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetmişti. Sürücü Birol Taş'ın hastanede, arkasındaki yolcunun ise olay yerinde öldüğü kazada, üzerinden Serkan Beyazıt isimli kimlik çıkan şahsın gerçek adının İsmail Ceylan olduğu tespit edildi.

Kazayla ilgili araştırma yapan jandarma ekiplerinin ulaştığı Serkan Beyazıt'ın İzmir'de ikamet ettiği ve hayatta olduğu anlaşıldı. Yetkilileri şaşırtan olayla alakalı yapılan incelemede, hayatını kaybeden şahsın gerçek isminin İsmail Ceylan olduğu, Ceylan'ın adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan arandığı, ayrıca 16 ayrı olaydan suç kaydının bulunduğu belirlendi. Jandarmanın yaptığı sorgulamada, motosiklet sürücüsü Birol Taş'ın da değişik suçlardan sabıkasının bulunduğu kaydedildi. Kazada ölen İsmail Ceylan'ın daha önce ele geçirdiği Serkan Beyazıt'a ait nüfus cüzdanını kendi fotoğrafını yapıştırıp kullandığı tespit edildi.

Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, savcının yaptığı otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

ARANAN ŞAHIS SAHTE KİMLİKLE ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 15:15:05
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 19:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?