3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sahte komutan yakalandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kendisini jandarma istihbarat uzman çavuş olarak tanıtıp işadamlarından "jandarmaya yardım" bahanesiyle para toplayan eski ordu mensubu yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir'de ikamet eden ve 1999 yılında illegal suçlar işlemesi nedeniyle ordudaki uzman erbaşlık görevinden ihraç edilen Zafer V. (35), Edremit Körfezi'ne gelerek işadamlarıyla yakınlık kurdu. Bölgedeki birçok işadamına kendisini jandarma istihbarat uzman çavuş olarak tanıtan ve "Jandarmaya yardım topluyorum" diyerek para topladığı öne sürülen Zafer V., Edremit merkezinde suçüstü yakalandı. Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile istihbarat timleri, ani bir baskın düzenleyerek sahte komutanı para isterken suçüstü yakaladı. 

Ordudaki illegal faaliyetlerinin yanı sıra başka sabıkaları da olduğu belirlenen Zafer V., Edremit Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartıldı. Yapılan üst aramasında üzerinden kurusıkı bir tabanca çıkan Zafer V., tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 09:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?