3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sahte patentli yağ operasyonu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, bir kadın, çevreden topladığı sıvı yağları sahte patent ile piyasaya sürmeye kalkınca gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Altınova Selimiye Mahallesi'nde kiraladığı bir evde, farklı yerlerden topladığı sıvı yağları sahte bir patent adı altında piyasaya sürdüğü iddia edilen 46 yaşındaki Ülkü B. adlı kadın, yapılan bir ihbar sonucu yakalandı. Öğretim görevlisi olduğu iddia edilen kadının, kiraladığı evi depo olarak kullandığı ve burada yağ tenekeleri üzerine sahte patent yapıştırmak suretiyle çiçek yağı ile zeytin yağı karışımı yağları piyasaya sürdüğü iddia edildi. İhbarı alır almaz harekete geçen Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, inceleme yaptıkları evi mühürledi. Genç kadının ise jandarma tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 16:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhamidikyar IP: 88.242.12.xxx Tarih : 16.04.2008 18:40:52

neler oluyor benim güzel ülkeme sahtecilik aldı başını gidiyor.utanç verici bu durumu ortaya çıkaran zabıta arkadaşları kutluyor başarılarının devamını dilerim