5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Şampiyonlardan ziyaret

ŞAMPİYON YELKENCİLERDEN TÜRKÖZEN’E ZİYARET

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde girdikleri yarışmalarda her defasında başarılı dereceler almasını başaran Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Sporcuları, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’i makamında ziyaret etti.

Bugüne kadar Optimist, Laser ve Sörf dallarında katılmış oldukları yarışmalarda başarılı sonuçlarla dönen ve birçok Türkiye Şampiyonlukları bulunan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübünün genç sporcuları, 7–8 Ağustos’ta Burhaniye’de yapılan Balıkesir Bölgesi 5. Ayak Yelken Yarışlarından elde ettikleri derecelerin mutluluğunu Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’le paylaştı.

Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü’nün ziyaretinde genç yelkencilerin antrenörü Yağmur Kaldırımcı, Burhaniye’de yapılan ve üç bölge sporcularının katıldığı, Balıkesir 5. ayak Yelken Yarışlarının, genel klasmanında 1. Bora Erdoğan, 2. Kaan Yüksel, 3. Selen Erdoğan, 4. Kerem Urul, 5. Hasan Dalgacı ve 6. Ayberk Çılgın ilk altıya girerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Önümüzdeki Eylül ayında Ayvalık’ta yapılacak olan Balıkesir Bölgesi 6. ayak Yelken Yarışları’nda da aynı başarıyı tekrarlayacağımıza yürekten inanıyor ve takımıma güveniyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE OLARAK YELKENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Başarılı yelkencilerin kendisini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’de, yelken ihtisas kulübünün Hakan Kaldırımcı başkanlığında tekrar hareketlenip eski günlerine döndüğünü belirterek, “Ayvalık yelken ihtisas kulübü sporcuları Birçok başarıya imza atmaya başladılar. Son zamanlarda elde ettikleri dereceler bunu kanıtlıyor zaten. Ayvalık Yelken İhtisas Kulübünün başarılı sporcularını tebrik ediyorum. Ayvalık’ta, yelkenin yanı sıra, sörf ve diğer rüzgâr sporlarıyla ilgili başarılı çalışmalar var. İnanıyorum ki kısa bir süre sonra Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü daha başarılı bir duruma gelecektir. Bizlerde yerel yönetim olarak onların hep yanında olacak ve her daim destekleyeceğiz. Bu başarıların kalıcı olmasını temenni ediyorum bunun içinde her türlü fedakârlığı yapacağız” dedi.

Ayvalık Yelken İhtisas Kulübünün ziyaretinde, Başkan Türközen, başarılı yelkencilere ‘Ayvalık Martıların Kanadında’ adlı ilçenin fotoğraflarının bulunduğu birer kitap-albüm hediye etti.

ŞAMPİYON YELKENCİLERDEN TÜRKÖZEN’E ZİYARET
ŞAMPİYON YELKENCİLERDEN TÜRKÖZEN’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 12:18:01
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 14:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?