5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Şantiyede silahlı bıçaklı kavga

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesindeki bir inşaat şantiyesinde işçiler arasında çıkan kavgada silahlar konuştu ve bıçakla yaralanan 37 yaşındaki İlyas İnce, hastaneye götürüldüğü otomobilin kaza geçirmesinin ardından, ambulansta hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, öğlen saat 11.00’de Güre beldesindeki bir inşaat şantiyesinde görevli Güre Belediyesi’nin kepçe operatörü H.D. (42), şantiyede çalışan ve önceden aralarında husumet olduğu söylenen S.K. ile tartıştı. S.K.’nin, H.D.’ye kepçe ile traktör römorkuna kum eleği koymasını istemesi üzerine, Belediye işçisi H.D., Belediye Başkanı’ndan izin almadan bu işi yapamayacağını söyleyince tartışma yaşandı. Traktörde bulunan av tüfeği ile ateş ettikten sonra şantiyeden ayrılan S.K., kısa süre sonra yanına İlyas İnce (37) ve G.İ. (40) adlı arkadaşlarını alarak özel bir otomobil ile şantiyeye geldi.

Şantiyede yeniden başlayan tartışma, kepçe operatörü H.D.’nin araç içerisinden aldığı ekmek bıçağını İlyas İnce’nin göğsüne saplamasıyla birlikte son buldu. Yaralanan İlyas İnce, otomobil ile arkadaşları tarafından hastaneye götürülürken, bulundukları otomobil, Güre yol kavşağındaki ışıklarda başka bir otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulansa alınan İlyas İnce, aşırı kan kaybına dayanamadı ve Edremit Devlet Hastanesi’ne ulaşamadan yolda hayatını kaybetti. Kazada başka yaralanan olmadığı öğrenildi.

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olay yerine giderek geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?