5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Sarıca ikinci kez baba oldu

GAZETECİNİN BEBEK SEVİNCİ

Balıkesir Birlik Gazetesi Editörü Taşkın Sarıca ikinci defa baba oldu. Gazetenin genel yayın yönetmenliğini ve editörlük görevini sürdüren Taşkın Sarıca'nın eşi Emine Sarıca dün Balıkesir Doğumevi'nde ikinci erkek çocuklarını dünyaya getirdi.

Balıkesir Doğum ve Çocuk Bakım Evi'nde başarılı bir sezaryen ameliyatı geçiren Emine Sarıca, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Anne ameliyatı sebebiyle dinlenirken, 3,4 kg ağırlığındaki bebeğini kucağına alan Taşkın Sarıca, "Annemi genç yaşında kısa bir süre önce kaybettik, Hakk'ın rahmetine kavuştu. Allah-u Teala bize anne acısından sonra bu mutluluğu yaşattı, şükürler olsun. Çok mutlu ve sevinçliyiz.. Allah herkesin evladını bağışlasın" dedi.

Daha önceden 4 yaşında Berktay isimli bir çocukları daha bulunan Emine-Taşkın Sarıca, ikinci çocuklarına henüz isim vermezken Sarıca çiftinin yakınları ve sevenleri bebeklerinin gelişini kutlayıp çiftin mutluluklarını paylaştılar. Başta Birlik Gazetesi sahip ve çalışanları olmak üzere tüm meslektaşları Taşkın Sarıca ve eşini kutladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 15:54:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 23:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?