5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Sarıgül bırakınca aday oldu

SARIGÜL BIRAKINCA İLÇE BAŞKANI GENEL BAŞKANLIĞA ADAY OLDU

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Havran İlçe Başkanı Beytullah Yılmaz, 26 Haziran'da partileşecek olan TDH'nin Lideri Mustafa Sarıgül'ün partiyi kurmayacağını açıklaması üzerine genel başkanlığa aday olduğunu bildirdi.

İlçe Başkanı Beytullah Yılmaz, "Sayın genel başkanımızın görüş ve düşüncelerine saygı duyuyorum. TDH lidersiz kalmaz. Atatürk bu memleketi kurtarmak için halka sormamıştır. Ceketini omzunu alıp ortaya çıkmıştır. Onun için TDH lidersiz kalmaz. Bugün siyasette ezberlerin bozulması gerekmektedir. Yeni bir siyasi anlayış lazımdır. Bu siyasi anlayış TDH'de mevcuttur. Tüm örgütün seçimi ile sandık önüne gideceğiz, en fazla oy olan genel başkan olacaktır" dedi.

"İnandığım yolda, güvendiğim felsefede sonuna kadar gittim" diyen Yılmaz, "Ya toz duman olursun ya da tozu dumana katarsın, diye bir söz vardır. Bugün ülkemizin yeni bir siyasi anlayışa, yeni bir lidere ihtiyacı vardır. Liderler hep zor anlarda ortaya çıkmıştır. Cesaret ve feragat benim genlerimde var. Ben TDH'nin emekçilerine çok saygı duyuyorum. Çok emek verdiler, çok çaba gösterdiler. TDH'nin yeni lideri olmayı, yeni bir Türkiye için hep beraber el ele, kol kola, omuz omuza mücadele etmeyi bekliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 13:51:05
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 14:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?