3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sarımsaklı'da kan aktı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı, cinayet olayı ile sarsıldı.

Ayvalık’ta mermercilik yapan ilçenin en köklü ailelerinden biri olarak kabul edilen Albayrak ailesinden Cenk Albayrak (32) adlı vatandaş, geçtiğimiz gece arkadaşlarıyla birlikte gittiği Sarımsaklı’nın en ünlü eğlence merkezlerinin birinde, aynı masada eğlendiği arkadaşı tarafından gecenin sonunda eğlence merkezinin çıkışında silahla vurulduğu öne sürüldü. Sabah saat 04.00 civarında meydana gelen olay sonrasında ağır yaralanan Cenk Albayrak, önce Ayvalık Devlet Hastanesi’ne, daha sonra da Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alınmasına rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, cinayeti Albayrak’ın yakın arkadaşlarından ve olay öncesinde aynı masada alkol alarak eğlendiği arkadaşlarından İ.Ü.’nün (30) yapmış olduğu iddia edilirken, cinayetin nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturma Jandarma tarafından sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2011 Çarşamba 16:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?