5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Savaştepe'de okula çirkin saldırı

BALIKESİR'DE OKULA ÇİRKİN SALDIRI

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, İmam Hatip Lisesi binasının camları kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Okul binasının camlarının büyük bölümünün hasar gördüğü olayla alakalı savcılık tarafından soruşturma başlatılırken, polis şüphelilerin peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam meydana gelen olayı bu sabah öğretmenler fark etti. Hemen polisi arayan okul yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çok sayıda pencerenin büyük taşlarla kırıldığını tespit etti. Sınıfların içinde de küçük çaplı hasarların oluştuğu taşlı saldırı ile alakalı Savaştepe Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Polisin yaptığı tespitlerde, sınıflarda ve okulun ön bahçesinde çok sayıda taş parçası bulundu. Öğretmenler saldırıya anlam

veremediklerini, birkaç gün sonra eğitim-öğretim döneminin başlayacak olması sebebiyle de olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Hem İHL öğrencileri hem de Savaştepe Lisesi öğrencilerinin eğitim gördüğü Savaştepe İmam Hatip Lisesi'nde büyük çapta maddi hasara yol açan olayın ardından, kırılan camların yerine yenileri takılmaya başlandı. Savaştepelilerin büyük üzüntü duyduğu ve tepki gösterdiği olayla alakalı şüphelilerin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmeleri istendi.

BALIKESİR'DE OKULA ÇİRKİN SALDIRI
BALIKESİR'DE OKULA ÇİRKİN SALDIRI
BALIKESİR'DE OKULA ÇİRKİN SALDIRI
BALIKESİR'DE OKULA ÇİRKİN SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:56:03
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 18:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin IP: 212.175.133.xxx Tarih : 17.09.2010 12:37:23

 Allah akıl fikir versin bu çağda nelerle uğraşıyoruz densizliğin bu kadarına da artık ancak Türkiyede olur