6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Seçimlerde İHA farkı

Türkiye'nin en büyük ve en güvenilir haber ajansı olan İhlas Haber Ajansı (İHA), kalitesini ve güvenilirliğini bir defa daha kanıtladı. Balıkesir'de, yerel seçimleri İHA sitesine kayıt yaptıran adaylar kazandılar. Balıkesir Merkezde MHP Adayı İsmail Ok, Bandırma'da CHP adayı Sedat Pekel, Edremit'te MHP adayı Tuncay Kılıç, Sındırgı'da CHP adayı Özgür Ertuğrul belediye seçimlerini kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bandırma CHP İlçe Teşkilatına Sedat Pekel'in İHA sitesindeki sayfasını ziyaret eden 15 bin kişiye açık teşekkür ilanı asıldı. Yüksek Seçim Kurulu'ndan kaynaklanan ve Balıkesir ile birlikte tüm seçim kurullarında tıkanıklığa sebep olan arıza sebebiyle resmi sonuçların açıklanmasıyla ilgili sıkıntı başta basın kuruluşlarını zora sokarken, il seçim kurullarındaki çaresizlik herkesin tepkisine yol açtı.

İHA FARKI
Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin en büyük haber ajansı olan İhlas Haber Ajansı'nın (İHA), Mahalli İdareler Genel Seçimi ile ilgili hazırladığı, "Seçim 2009" sitesi büyük ilgi görüyor. Seçim sayfasında yer alan siyasi partilerin başkan adaylarının siteleri ziyaretçi akınına uğruyor. Profesyonel bir teknik altyapıya sahip olan İHA'nın her biri kendi alanında uzman olan deneyimli kadroları tarafından hazırlanarak hizmete sunulan, "Seçim 2009" aday tanıtım sayfası, büyük bir ilgi gördü. Vatandaşların beğendiği seçim sayfasıyla ilgili son derece olumlu görüşler ifade ediliyor. Seçim 2009 Aday Tanıtım sayfasında yer alan siyasi partilerin büyük şehir, il, ilçe ve belde ile mahalle muhtarları seçmenle buradaki sayfalarında sanal olarak görüşüp fikir alış verişinde bulunabiliyor. Çok özellikli olan seçim sayfasında adaylar sınırsız fotoğraf ve video imkanıyla kamuoyuna çalışmalarını ve projelerini görsel sunum ile doğrudan aktarma imkanı buluyor. Balıkesir'de İHA'nın Seçim 2009 sitesine kayıt yaptıran adaylardan MHP'li İsmail Ok Balıkesir Belediye Başkanı seçildi. İsmail Ok, İHA sitesindeki kendi portalında seçmenlerin Balıkesir Belediye Başkanlığı için kullandığı oylarla ilgili oranlamada da başkanlık yarışını önde götürüyordu. Netice İHA sitesindeki gibi çıktı ve Ok Balıkesir'in yeni belediye başkanı seçilerek partisi açısından da tarihi bir başarıya imza attı. İsmail Ok'un İHA aday tanıtım sayfası çok sayıda ziyaretçi akınına uğradı. Ok'un İHA sitesindeki sayfası yaklaşık 10 bin kez görüntülendi. Öte yandan, yine İHA sitesinde yer alan adaylardan MHP adayı Tuncay Kılıç Edremit Belediye Başkanı seçildi. Bandırma'da CHP adayı Sedat Pekel Belediye Başkanı seçildi. Sındırgı'da ise CHP adayı Özgür Ertuğrul belediye başkanı seçildi. Seçilen başkanlar İHA'nın aday tanıtım sayfasının seçim kampanyasında önemli ve güzel bir hizmet verdiğini belirtirken, İHA'nın aday tanıtım sayfasını ziyaret edip destek ve kutlama mesajı veren binlerce seçmene gösterdikleri ilgi ve teveccüh için teşekkür ettiler. Balıkesir'de İsmail Ok başta olmak üzere seçimi kazanan belediye başkanları bugünden itibaren tekrar sokağa çıkıp esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlara verdikleri oy ve destek için teşekkür edip, seçimden sonra da halkla birlikte olmaya devam edeceklerinin mesajını verdiler.

İSMAİL OK TEŞEKKÜR ETTİ
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, İHA tanıtım sayfasından seslenerek tüm Balıkesirlilere teşekkür etti. Seçimden önce olduğu gibi şimdi hizmette de halkla birlikte olacaklarını belirten Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, teşekkür mesajında şunları kaydetti;
"Sevgili Balıkesirliler, çok uzun zamandan beri yaptığımız titiz çalışma, ön yargısız araştırma ve samimi bir bakış ile Balıkesir'in geleceğine hazırlandık ve huzurlarınıza çıktık. Önce inandık, sonra çok çalıştık ve siz değerli hemşerilerimize kalben inandık. Sizler de bize güvendiniz, destek verdiniz ve başarıya ulaştık. Vermiş olduğunuz desteğe sonsuz teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Balıkesir bundan sonra sizlerle birlikte yönetilecek. Çok güzel bir gelecek hepimizi bekliyor. Hizmette de birlikte olmak dileğiyle sizleri Allah'a emanet ediyorum."

MAZBATA HAZIR, DEVİR TESLİM YAPILACAK
Öte yandan, MHP adayı İsmail Ok'un Balıkesir Belediye Başkanlığı mazbatasının hazır olduğu öğrenildi. İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Akın Bulut'un imzaladığı Belediye Başkanlığı mazbatasını alacak olan İsmail Ok, başkanlık makamında Belediye Başkanı Sabri Uğur'dan görevi devir alacak. Belediyedeki devir teslim töreninin ise bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 11:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?