6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Şehir zorbaları

Balıkesir'de, trafikten men edilen motosikleti geri almak için yediemin deposunu basan şahıslar, tüfeğini gasp ettikleri bekçiyi darp etmeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Havran ilçesinde aynı zamanda yediemin deposu olarak kullanılan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na gelen ve alkollü oldukları iddia edilen R.M. ve E.Y. isimli kişiler, gece bekçisi Hüseyin Ünal'dan trafikten men edilen motosikletlerini kendisine vermesini istedi. Bekçinin motosikleti veremeyeceğini bildirmesi üzerine çılgına dönen şahıslar, av tüfeğini aldıkları Ünal'ı bıçak dayayarak darp etmeye çalıştı. R.M. ve E.Y, bekçinin telefonla Çiftçi Malları muhasebecisi ile görüşmesinden sonra beklemeye başladı. Bu arada muhasebeci durumu hemen polise bildirdi.

Şahıslar muhasebeciyi beklerken, bekçi tüfeği ele geçirip zanlıları etkisiz hale getirerek dışarı çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri R.M. ve E.Y.'yi gözaltına aldı. Olay güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.
Havran Çiftçi Koruma Malları Başkanı Adem Yakut, "Şahıslar burada kamera olduğunu bilmiyorlardı. Delil olmuş oldu. Yapılan olayı kınıyorum. Hukuk ülkesinde yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 13:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?