3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Şehit ailelerine 10 bin YTL bağış

Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD), şehit ailelerine 10 bin YTL. bağışladı.
 
BAGİAD'ın düzenlediği gecede, geliri şehit ailelerine bağışlanmak üzere açık artırmayla satışa çıkarılan özel mermer üzerine işlenmiş Atatürk portresi, Balıkesir ticaret Odası tarafından 10 bin YTL.'ye satın alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde BTO'yu ziyaret ederek, Atatürk portresini teslim edip 10 bin YTL.'lik nakit çeki alan BAGİAD yönetimi, bugün Balıkesir Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni (BAŞAD) ziyaret etti. BAGİAD Başkanı Fahri Ermişler, 10 bin YTL.'lik çeki BAŞAD Başkanı Mustafa Tetik'e teslim etti. Vatan uğruna canlarını veren şehitler için dua ettiklerini söyleyen BAGİAD Başkanı Fahri Ermişler, "Hepimize bazı görevler düşüyor. Herkes şehit ailesi veya yakını olabilir, bunun bilincinde olmalıyız. Bizler, genç işadamları olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi. 

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN 

BAŞAD Başkanı Mustafa Tetik de bağış için hem BAGİAD'a hem Ticaret Odasına teşekkür etti. Yapılan bağışın kendileri için maddi katkı bir tarafa manevi olarak da çok büyük anlam ifade ettiğini söyleyen aynı zamanda şehit babası olan dernek başkanı Mustafa Tetik, "BU vatan için bizler evlatlarımızı verdik. Allah, devletimize zeval vermesin" dedi. 

BAŞAD Başkanı Mustafa Tetik'in bu metanet dolu sözleri herkesi duygulandırırken, Türk milleti olarak birbirimize daha sıkı kenetlenmenin, birlik ve beraberlik içinde olmanın gerekliliği bir defa daha ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 18:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?