6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Sema Ertuna'dan seçim startı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde, MHP belediye başkan adayı Sema Ertuna, seçim startını kadınlar matinesi düzenleyerek verdi.

MHP'nin Balıkesir'deki tek kadın belediye başkan adayı olan Zeytinli Belediye Başkan adayı Sema Ertuna, Zeytinli'deki eski Turban Tesisleri salonunda kadınlar matinesi düzenleyerek, belediye meclis üyesi adaylarını halka tanıttı. Akçay'da bir barda sahne alan ve geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses'e meydan okuyan İlhan Altın ile Ege Bölgesi'nin tanınmış sanatçılarından Ayça'nın sahne aldığı matineli aday tanıtımında kadınlar oynayarak kurtlarını döktü.

Yaklaşık 500 davetliyi oynatmayı başaran İlhan Altın, "Bu hanıma oy vermeyene sütümü helal etmem" diyerek davetlileri kahkahaya boğdu. Kadınlar matinesine MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, MHP Balıkesir İl Başkanı Ahmet Yaraş ve bazı parti yetkilileri de katıldı.

Sema Ertuna, Zeytinli'de ilk kez kadın dayanışmasına büyük bir örneğinin sergilendiğine dikkat çekerek, "Zeytinli beldemizin hanım seçmenlerine MHP çatısı altında sesleniyorum. Ben sizlerden birisiyim ve çok büyük projeler ile Zeytinli'yi hak ettiği yerlere getirmek için karşınıza çıktım. Sizlere olan inancım ve güvenim tamdır. Zeytinli'ye bir kadın eli değmesinin zamanı geldi. Gelin, hep birlikte Zeytinlimizi yaşanabilir bir hela sokalım. Güçlü bir meclis üyesi listemiz ile belediyemizi birliktelik içinde yönetmeye talibiz" diye konuştu.

Ardından belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı, ayrıca partiye katılanlara rozetleri takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:13:24
Güncelleme :23 Şubat 2009 Pazartesi 18:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?